Podotherapeutische zolen

Misschien kent u podotherapeutische zolen beter als inlegzolen of steunzolen. Dat kan. Het zijn andere benamingen voor hetzelfde hulpmiddel. Een podotherapeutische zool kan veel klachten oplossen of voorkomen. Wij maken ze voor iedereen. Van kinderen tot senioren en van sporters tot mensen met diabetes.

 

Onderzoek
Voor we een zool aanmeten onderzoeken we waar de klachten vandaan komen. Loopt u bijvoorbeeld teveel ‘naar binnen’ of ‘naar buiten’ met uw voet? Of zijn er bepaalde plekken onder uw voet waar met lopen meer druk op komt te staan? Is uw ene been net iets langer dan het andere? Het zijn allemaal veel voorkomende klachten die met een therapeutische zool zijn op de lossen. Met onze meetapparatuur kunnen we het voor u perfect in kaart brengen wat uw klachten veroorzaakt.

 

Vakwerk
Wij slijpen onze zolen met de hand. We kiezen zelf de materialen die het best bij een specifieke zool passen. Zo krijgt iedereen een met de hand gemaakte zool op maat. Wij houden volledige controle over het productieproces. Dat is handig en daarnaast vinden we het erg leuk om te doen.

 

Wilt u weten of een therapeutische zool wat voor u is? Maak gerust een afspraak. Wij hebben geen lange wachtlijsten. 

Z

Heeft u voetklachten? Wij hebben de meest voorkomende klachten op een rij gezet. Misschien herkent u zich ergens in.