Behandelingen

Bij Podotherapie Sohilait zijn we allround. Hieronder enkele van de meest voorkomende behandelingen die we uitvoeren. Uiteraard kunt u ook voor andere behandelingen bij ons terecht.

Podotherapeutische zolen

Op en top maatwerk. Onze therapeutische zolen worden met de hand geslepen. Wij kiezen zelf de materialen waar we mee werken. Een zool van Podotherapie Sohilait is daarmee geen standaardproduct. 

Instrumentele behandeling

Eelt, een likdoorn, ingegroeide teennagel of andere vervelende klachten? Als podotherapeuten behandelen we op verwijzing van de huisarts of specialist huid- en nagelaandoeningen die door een (medisch) pedicure niet behandeld kunnen of mogen worden.

Taping

Uw voeten rust geven. Dat doen we met taping. Heeft u bijvoorbeeld hielklachten of een peesplaatontsteking? De juiste taping geeft verlichting waardoor de klachten verminderen. 

Ortheses

Soms is een hulpmiddel (een orthese) nodig om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat uw tenen niet tegen elkaar aan drukken of dat uw tenen in de juiste stand komen te staan. Wij maken ortheses ter plekke op maat voor u.

Schoenadvies

Welke schoenen passen het best bij me? En welke schoenen zorgen ervoor dat m’n klachten niet terugkeren? Vragen die we veel krijgen . Wij adviseren u over uw schoenen.