Over ons

 

Podotherapie Sohilait is in 2007 opgericht door podotherapeut Lindsay Sohilait. Sindsdien zijn al meer dan 5000 mensen van hun voetklachten afgeholpen.

Bij Podotherapie Sohilait in Ulft kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen. Sinds de komst van Karin Geven in 2017 kunnen we dagelijks meer behandelingen uitvoeren. U kunt daardoor over het algemeen snel bij ons terecht.

Podotherapie Sohilait is onder meer gespecialiseerd en gecertificeerd in de behandeling van voetklachten bij mensen met diabetes.

 

Lindsay Sohilait
Lindsay Sohilait

Diabetes Podotherapeut

Lindsay startte 16 jaar geleden met Podotherapie Sohilait. Deze zeer ervaren podotherapeut is speciaal opgeleid om voetklachten van diabetici te behandelen.

Karin Geven
Karin Geven

Podotherapeut

Karin kwam Podotherapie Sohilait in 2017 versterken.  Karin is een ervaren podotherapeut en helpt kinderen, volwassenen en senioren van hun voetklachten af.

Josine Hendrixen
Josine Hendrixen

Administratief medewerker

Sinds 2020 werkt Josine in het team van Podotherapie Sohilait. In de ochtenden neemt zij de telefoon op en maakt de afspraken. Ook voert Josine diverse andere administratieve taken uit.

Rosanne Florissen
Rosanne Florissen

Medisch pedicure

Sinds december 2021 is Rosanne als medisch pedicure werkzaam bij Podotherapie Sohilait.  Zij voert verschillende voetbehandelingen uit, onder andere bij mensen met diabetes.

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Bellen kan natuurlijk ook! Telefoonnummer: 0315-686817

Uw afspraak

 

Contact

Hoofdlocatie De Blenk
De Blenk 2B
7071 LH ULFT

Dependance HA-centrum De Gaarden
Eksterstraat 111
7071 GM Ulft

T 0315-686817
info@podotherapiesohilait.nl

Wij zijn maandag tot en met donderdag van 9.00 – 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken.

Behandelingstijden

Maandag – donderdag
van  9.00 – 17.00 uur
Vrijdag
van 9.00 – 16.00 uur