Voetklachten

Voetklachten zijn vervelend en belemmeren u in het dagelijks leven. Hieronder hebben we de meest voorkomende klachten die wij behandelen opgesomd. Herkent u deze klachten, of ervaart u wt anders? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan ook zonder verwijzing van uw huisarts.

h

Peesplaatontsteking

Bij een peesplaatontsteking (planaire fasciits) heeft u vooral pijn onder uw hiel. Vaak ervaart u juist meer pijn nadat u een tijdje gerust hebt. De klachten lijken veel op hielspoor. 

h

Hielspoor

Met hielspoor heeft u pijn aan uw hiel. Vaak op een bepaalde plek die goed aan te wijzen is. Als de klachten nog mild zijn, is een stukje lopen vaak voldoende op door de pijn heen te lopen. Als het erger wordt, lukt dat niet meer.

h

Ingegroeide teennagel

Een ingegroeide teennagel is vevelend en kan erg pijnlijk worden. DIt komt doordat de plek waar de nagel is ingegroeid kan gaan onstekeken. Strak schoeisel is niet meer comfortabel en de pijn verergert vaak met lopen. 

h

Knobbel grote teen

Hallux abductovalgus is de officiele bemaming voor een grote teen die naar binnen wijst. Als gevolg daarvan ontstaat vaak een knobbel aan de zijkant van de voet. Dit kan steeds pijnlijker en vervelender worden.

h

Likdoorn

Een likdoorn wordt ook wel een eksteroog genoemd. U kunt de aandoening herkennen aan een gelige cirkel op uw voet. Deze doet pijn. Vaak zitten likdoorns bovenop uw tenen, maar ertussen kan ook.  Behandeling is noodzakelijk.

h

Pijn voorzijde voet

Pijn in de voorzijde van uw voet kan met een moeilijke benaming mortonse neuralgie zijn. Dit is een aandoening in de zenuwen van de voet. De pijn wordt erger bij samenknijpen. De voet onlasten geeft verlichting, maar is geen langdurige oplossing. 

Herkent u deze klachten?

Wij helpen u graag van uw voetklachten af. Vertel ons hieronder waar u (vermoedelijk) last van heeft en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Uiteraard behandelen wij ook alle andere voetklachten. 

Klachten

Contact

Podotherapie Sohilait
Grotestraat 60
7081 CH GENDRINGEN
T 0315 – 686817
info@podotherapiesohilait.nl

Openingstijden

Maandag – vrijdag
van 9.00 tot 17.00

Behandeling uitsluitend op afspraak