Voetklachten

Voetklachten zijn vervelend en belemmeren u in het dagelijks leven. Hieronder hebben we de meest voorkomende klachten die wij behandelen opgesomd. Herkent u deze klachten, of ervaart u wat anders? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan ook zonder verwijzing van uw huisarts.

h

Peesplaatontsteking

Bij een peesplaatontsteking (plantaire fasciitis) heeft u vooral pijn onder uw hiel. Vaak ervaart u juist meer pijn nadat u een tijdje gerust hebt. De klachten lijken veel op hielspoor.

h

Hielspoor

Met hielspoor heeft u pijn aan uw hiel. Vaak op een bepaalde plek die goed aan te wijzen is. Als de klachten nog mild zijn, is een stukje lopen vaak voldoende om door de pijn heen te lopen. Als het erger wordt, lukt dat niet meer.

h

Ingegroeide teennagel

Een ingegroeide teennagel is vervelend en kan erg pijnlijk worden. Dit komt doordat de plek waar de nagel is ingegroeid kan gaan ontsteken. Strak schoeisel is niet meer comfortabel en de pijn verergert vaak met lopen. 

h

Knobbel grote teen

Hallux abductovalgus is de officiële benaming voor een grote teen die naar binnen wijst. Als gevolg daarvan ontstaat vaak een knobbel aan de zijkant van de voet. Dit kan steeds pijnlijker en vervelender worden.

h

Likdoorn

Een likdoorn wordt ook wel een eksteroog genoemd. U kunt de aandoening herkennen aan een gelige cirkel op uw voet. Deze doet pijn. Vaak zitten likdoorns bovenop uw tenen, maar ertussen kan ook. Behandeling is noodzakelijk.

h

Pijn voorzijde voet

Pijn in de voorzijde van uw voet kan met een moeilijke benaming mortonse neuralgie zijn. Dit is een aandoening in de zenuwen van de voet. De pijn wordt erger bij samenknijpen. De voet ontlasten geeft verlichting, maar is geen langdurige oplossing. 

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Bellen kan natuurlijk ook! Telefoonnummer: 0315-686817

Terugbelverzoek

Wilt u een afspraak maken? Dan is het mogelijk om een terugbelverzoek achter te laten. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

 

Contact

Hoofdlocatie De Blenk
De Blenk 2B
7071 LH Ulft

Dependance HA-centrum
De Gaarden
Eksterstraat 111
7071 GM Ulft

T 0315-686817
info@podotherapiesohilait.nl

Wij zijn maandag tot en met donderdag van 9.00 – 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken.

Behandelingstijden

Maandag – donderdag
van  9.00 – 17.00 uur
Vrijdag
van 9.00 – 16.00 uur