Vanaf december 2021 kunt u bij Podotherapie Sohilait ook terecht voor een voetbehandeling bij onze medisch pedicure i.o. Rosanne. Met de komst van een pedicure binnen onze praktijk breiden we onze diensten voor voetzorg nog verder uit. Voor mensen met diabetes, reuma of andere aandoeningen is het belangrijk om de voeten periodiek te controleren en te verzorgen.

Ook voor mensen zonder medische indicatie kunnen we een voetbehandeling uitvoeren. Om de voeten in goede conditie te houden voeren we onder andere de volgende behandelingen uit: eelt verwijderen, likdoorns en ingegroeide nagels behandelen en nagels knippen. Vult u het formulier op de website in en wij nemen contact met u op om een afspraak voor u in te plannen.

Rosanne Florissen

Rosanne Florissen

Sinds december 2021 is Rosanne bij Podotherapie Sohilait werkzaam als medisch pedicure i.o. Zij voert voetbehandelingen uit, onder andere bij mensen met diabetes.

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Bellen kan natuurlijk ook! Telefoonnummer: 0315-686817

Uw afspraak

 

Contact

Praktijk Ulft
De Blenk 2B
7071 LH ULFT
T 0315-686817

info@podotherapiesohilait.nl

Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 13.30 telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken.

Behandelingstijden

Ulft
Maandag – donderdag
van  9.00 – 17.00 uur
Vrijdag
van 9.00 – 16.00 uur